Sidhuvudbild

Förskolekö

Förskolekö

Man ansöker till oss genom Gällivare kommuns hemsida. Vi följer kommunens regler om köhantering. Vill man stå kvar i kö till Dundrets förskola även efter man börjat i någon kommunal förskola anmäler man sig till omplaceringskön.

Är du intresserad av att engagera dig i vårt föräldrakooperativ och låta dina barn få vara med om ett upplevelsebaserat lärande i vår I Ur och Skur-förskola? Då är Dundrets förskola för dig!

Har du frågor om vår kö och antagning är du välkommen att kontakta vår rektor Helén Eriksson på fciusdundret@hotmail.se eller förskolan via telefon under fredagar, då vi har mest tid att svara på frågor. Ring förskolan på 0970-142 10 eller 072-244 88 12.

Formulär att ansöka om plats för ditt barn:
http://www.gellivare.se/Kommun/Barn--utbildning/Ansok-till-forskolafritidshem/De flesta platser tillsätts i början av höstterminen och urvalet sker utifrån skollagen 2010:800 8 kap. och kommunens regler. På förskolan tillämpas syskonförtur enligt gängse regler.

Har du frågor om hur det är att vara förälder i ett kooperativ är du välkommen att höra av dig till vår ordförande Viktoria Karlgren 073-045 56 31.Vår besöksadress är:
Dundrets Förskola
Rallarrosen 4 O
982 37 Gällivare

Varmt välkommen med din ansökan!

skyltpaforrad.jpg